• Check van te voren of wij zijn geopend
  • Bij slecht weer condities kunnen we gesloten zijn!

Dagopvang Bello


Op maandag 8 januari 2018 is Bello's dagopvang van start gaan.

De dagopvang is van maandag tot en met vrijdag:

U kunt de hond(en) 's morgens tussen 08:00u en 9.30u brengen.
U kunt de hond(en) ophalen tot 18:00u.

** OP DIT MOMENT ZIT DE DAGOPVANG HELAAS HELEMAAL VOL EN IS ER EEN (LANGE) WACHTLIJST*

Hou deze website in de gaten of dit weer veranderd is.

Wij werken alleen met vaste dagen, dit omdat er dan relatieve rust in de groepen is en alle honden ook weten waar ze aan toe zijn i.p.v. elke dag een wisselende samenstelling.


Waarom een honden dagopvang ?

Vele (toekomstige) hondenbezitters in de regio Rotterdam krabben zich met regelmaat achter de oren….

* Wat als we fulltime gaan werken ? * Wat als we een dagje uit met het gezin willen? * Wat als we een dag vele en lange afspraken hebben? * Wat als de hond niet lang alleen kan zijn ? Wat als…..

Of gewoon omdat je hond het geweldig vind de hele dag in het gezelschap te zijn van andere honden én mensen. Voor ál deze honden (en baasjes) is er vanaf 8 januari de hondendagopvang bij Hondenspeeltuin Bello in Rotterdam.

Een dagopvang op zich is geen uniek concept, echter wat Bello wél uniek maakt is de combinatie van de reeds bestaande hondenspeeltuin en het sociale doel wat eraan gekoppeld is.

Bij Bello bieden we de mensen uit de wijk/omgeving uit elke bevolkingsgroep en van elke leeftijd de ruimte om op een laagdrempelige wijze in contact te komen met honden en andere mensen uit de wijk/omgeving.  Hondeneigenaren kunnen op een veilige manier de hond los laten lopen en daarbij sociale contacten leggen. Voor mensen uit de wijk zonder hond is het gezellige ontmoetingsplek waarbij, naast sociaal contact met mensen uit de wijk, men ook kan genieten van de spelende honden. Al deze factoren maakt dat Bello het volste vertrouwen heeft in haar nieuwe concept.

Bij Bello kunnen de honden in de ochtend lekker spelen, ravotten met soortgenootjes of knuffelen met de vrijwilligers. Na enige tijd van lekker bezig te zijn geweest is het wellicht ook even tijd voor een rustpauze. Bello heeft speciaal hiervoor 4 huisjes met ieder een eigen uitloop gebouwd. Deze huisjes zijn tochtvrij, beschut voor wind en regen en lekker knus (elk huisje heeft z'n eigen thema). De hond zal hier maximaal met 1 of 2 andere honden in verblijven, uiteraard wordt er gekeken welke honden samen de beste combinatie zijn.

Na het uitrusten is het natuurlijk weer volop keet en speeltijd, de honden kunnen dus wederom gebruik maken van de gehele speeltuin.

Heeft de hond eerder of tussendoor behoefte aan rust bijvoorbeeld door ouderdom of juist een pup kan dit bij de intake besproken worden, ook zal Bello zelf de hond goed in de gaten houden en indien nodig een extra rust of knuffelmoment aanbieden.


Vanaf heden is het mogelijk uw hond(en) aan te melden, zie hiervoor: